​Om Murer Klaus

Klaus Jørgensen har længe taget tilløb til at blive selvstændig, men nu er tiden kommet. Med godt 20 års erfaring i bagagen, skipper han 1. maj sit gode job som lønmodtager hos Murerfirmaet Henriksen & Madsen for at udleve drømmen om at stå på egne ben.

Det var her han i 1997 blev udlært murer, og efter en afstikker ved militæret og cirka 5 års ansættelse hos Christian Torp i Aalborg har han siden læretiden arbejdet hos Henriksen & Madsen. Her har han især haft fliser og klinker som sit særlige speciale.

Men når han nu får eget firma, som slet og ret hedder “Murer-Klaus”, bliver der mulighed for at få udført stort set alle opgaver indenfor murerfaget. Der er investeret i det nødvendige grej og en firmabil, som er blevet dekoreret med det nye firmas logo med en glad murer, som hustruen Anne har tegnet. Hun arbejder på Palliativ Afdeling på Farsø Sygehus. Sammen har parret to døtre på 6 og 9 år. Familien bor på en ejendom på Tinghøjvej i Mjallerup mellem Løgstør og Vindblæs, hvor det nye firma også får adresse.

At det netop er nu, Klaus Jørgensen tager springet som selvstændig, er ikke helt tilfældigt. Finanskrisen synes at være på retræte, siger han.

“Folk har sparet penge op, og nu tør folk begynde at tro på, at der er lysere tider. Og de, der ikke har kunnet sælge deres huse, begynder nu at renovere i stedet for,” siger Klaus Jørgensen, der også selv tror på, at opsvinget og arbejdsopgaverne ligger lige om hjørnet.

FIRMA​

Murer Klaus

CVR: 26208793

ADRESSE

Tinghøjvej 46, 9670 Løgstør

Find vej med Google Map

KONTAKT