Send en besked
Ring os op
Renovering

Renovering

Skal du have foretaget en renovering? Vi hjælper med både indvendig-, udvendig- og facaderenoveringer.

Indvendig renovering​

Lad Murer Klaus hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes på bedst mulig vis.

Går du i byggetanker? Så kontakt Murer Klaus og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.

Udvendig renovering

Murer Klaus tilbyder en omfattende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske udnytte pladsen i din bolig bedre.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette.
I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Ring til Murer Klaus og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.​​​

 

Facaderenovering

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.

Murer Klaus har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den.

Murer Klaus er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter. Ring til os for et uforpligtende tilbud.​